Financial Assistant

Har du erfaring som regnskabsassistent, og vil du have gode muligheder for at videreudvikle dine kompetencer i en international koncern i udvikling? Så læs med her!

StudentConsulting søger på vegne af os lige nu en Financial Assistent, der ønsker at tage del i vores dynamiske finansafdeling med globale relationer. Som underwriting agentur skaber the RiskPoint Group værdi for små og store virksomheder, og vi tilbyder forsikringsløsninger med kapaciteter, der har en solid finansiel rating.

Om jobbet

I tæt samarbejde med det dygtige Finance & Operations-team, bestående af 27 medarbejdere, vil du få ansvar for håndtering af daglige bogføringsopgaver samt udarbejdelse af måneds- og kvartalsrapporter. Din rolle vil også omfatte at bidrage til optimeringen i brugen af deres nye ERP-system, Microsoft Business Central, som netop er blevet implementeret. Med direkte reference til CFO’en bliver du en del af teamet i København, der servicerer virksomhedens lande på gruppeniveau. I finansteamet arbejdes der med komplekse processer, da de samarbejder med mægleragenturer og forsikringsselskaber. Du vil dog blive godt støttet og hjulpet på vej.

Dine arbejdsopgaver

Du vil håndtere regnskab og rapportering for hele virksomheden. Du vil blive en værdifuld sparringspartner for både dit team og RiskPoints øvrige afdelinger, og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og har mod på at dele din viden og indsigt med dine kolleger. Evnen til at tage ejerskab, planlægge din arbejdstid og have blik for detaljer er også en fordel. Desuden vil du blive en integreret del af en arbejdsplads, der værdsætter samværet, og de ser derfor også at deres næste kollega deler dette. Du har derfor et positivt sind og kan bidrage til et lille og dynamisk team, hvor du tager ansvar og er god til at dele din viden.

Du vil opleve en varieret hverdag, hvor du bl.a. vil beskæftige dig med:

 • Bogføring af debitorer og løbende opfølgning, både internt og eksternt.
 • Bogføring af skader og betalinger.
 • Behandling af leverandørfakturaer og betalinger.
 • Deltagelse i måneds- og kvartalsafslutninger, herunder finansafstemninger.
 • Medvirken til udarbejdelse af måneds- og kvartalsrapporter sammen med dine kolleger til deres interessenter.
 • Besvarelse af spørgsmål fra kolleger og samarbejdspartnere via telefon og e-mail.
 • Udførelse af forskellige ad hoc-opgaver, herunder at finde dokumentation vedrørende forskellige transaktioner.

Dette søger vi

Det er vigtigt, at du trives i et arbejdsmiljø, hvor der arbejdes hårdt, når det er nødvendigt, men samtidig med fleksibilitet, når der ikke er travlt. Derudover vægter du kvalitet fremfor kvantitet, da denne holdning præger virksomheden.

Jobbet kræver forskellige kompetencer, og det forventes derfor, at du kan se dig selv i følgende:

 • Du har mindst 2-3 års erfaring som regnskabsassistent eller lignende, hvor du har opbygget erfaring med debet/kredit, kan gennemskue komplekse statements og lignende.
 • Du har en uddannelse inden for regnskab eller økonomi, såsom en kontoruddannelse med speciale i økonomi eller tilsvarende.
 • Du har betydelig erfaring med brugen af Excel.
 • Du behersker både skriftlig og mundtlig engelsk på et højt niveau og ligeledes er fortrolig med dansk, da du vil blive en del af teamet i København.

Rekrutteringsprocessen

Stillingen giver den rette kandidat en unik mulighed for personlig og faglig udvikling, da man vil opleve at opnå nye kompetencer og have indflydelse på egne arbejdsopgaver. Er du interesseret i stillingen og klar til at indtage en spændende rolle? Så send dit CV så hurtigt som muligt.

StudentConsulting tager den indledningsvise dialog, og vi afholder løbende samtaler, men venter dog spændt på den rette kandidat!

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt venligst Rekrutteringskonsulent, Monika Thomsen på .

About the RiskPoint Group

The RiskPoint Group is one of Europe’s largest Managing General Underwriters (MGUs), providing best in class insurance solutions to businesses and their advisors globally. The RiskPoint Group operates as RiskPoint in Europe and Asia and RP Underwriting in the rest of the world.

With 250+ employees and 15 locations in Europe, North America, and Asia Pacific, the RiskPoint Group employs expert underwriting and specialized, in-house claims teams within Accident & Health, Transactional Risk, Property & Construction, Renewable Energy, Offshore Upstream, and Liabilities, including Financial Lines, Cyber, and Casualty.

The RiskPoint Group is a Coverholder with Lloyd’s of London and is backed by a strong panel of well-reputed insurance companies. The RiskPoint Group core values are: trust, openness & honesty, respect & tolerance, drive & dedication as well as being part of a winning team in a competitive environment.

English