Trainee, Accident & Health

Er du studerende og vil du med på en rejse indenfor forsikringsbranchen, så læs med her.

Vi søger en ny Trainee til vores dygtige Accident & Health (A&H) team i København. Jobbet i A&H vil have stor berøringsflade med vores mange forsikringsløsninger herunder dækning af bl.a. Keyman, forretningsrejser, udstationering og ulykke.

Udover de traditionelle personforsikringer er vi også rigtigt stærke indenfor de lidt ”skæve” forsikringstyper som f.eks. eventforsikring og karrierestop for sportsfolk.

Omkring jobbet

I vores A&H afdeling har vi igennem de sidste år oplevet en markant forretnings vækst, og for at sikre vores høje service niveau overfor vores kunder og samarbejdspartnere, søger vi derfor en ny kollega.

Vores A&H team tæller på nuværende tidspunkt seks personer fordelt på to af vores i alt 15 operationelle lande. Hver teammedlem er ekspert inden for deres specifikke område. Du kommer til at høre til vores kontor, der er centralt placeret i København.

Der er tale om en deltidsstilling, hvor du begynder nede i maskinrummet for at lære forretningen at kende. Men har du mod på den videre rejse og viser initiativ, lyst til udvikling og ansvar, er alt muligt. I begyndelsen vil dine arbejdsopgaver være af mere administrativ karakter, men i takt med at du lærer forretningen at kende, er der rig mulighed for at udvide både ansvar og arbejdsopgaver.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Servicering af kunder og samarbejdspartnere
 • Løbende administrative opgaver
 • Policeudstedelse
 • Tilbudsgivning
 • Revision og udvikling af forsikringsbetingelser
 • Underwriting

Vi sørger for al nødvendig oplæring, og du behøver derfor ikke at have nogen erfaring indenfor forsikring. Det vigtigste er, at du har viljen og lysten til at lære samt blive en del af vores team.

Et godt match for os

Vi er på udkig efter en udadvendt person, som kan yde god service overfor vores kunder og samarbejdspartnere.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du foruden dansk også kan tale og skrive engelsk på højt niveau.

Ydermere forventer vi, at du:

 • Kan arbejde ca. 15 timer om ugen.
 • Studerer HA almen eller lignende på 2. eller 3. år.
 • Tager ansvar og arbejder selvstændigt .
 • Er dynamisk, serviceminded, har et godt humør og stort gå-på-mod.
 • Har indgående kendskab til Office 365.

 

Den absolut vigtigste egenskab er dog din attitude over for og din dedikation til jobbet. Opfylder du ikke alle vores ønsker, eller har du kvalifikationer/erfaring som på anden måde kan være relevant og/eller komplementere rollen, så har vi kapacitet til at hjælpe dig med din udvikling i jobbet.

Vi tilbyder

 • Et spændende og lærerigt job i en international organisation i vækst.
 • Gode kollegaer i et energisk team med højt energiniveau.
 • Gode muligheder for videre udvikling.
 • Fleksibel arbejdstid så der også er plads til dit studie.
 • En arbejdsplads centralt placeret i København K.

Hos RiskPoint vil du opleve et arbejdsmiljø med dygtige og erfarne kolleger, og hvor vi gerne går den ekstra mil, som fører til, at vi har en glad og tilfreds kunde.

Vi er mere end blot en arbejdsplads. Vi prioriterer trivsel højt, og som student vil du blive en vigtigt del af vores A&H team. Til trods for at vi er spredt over 15 lande og har ca. 230 medarbejdere, så opfatter vi stadig os selv som én stor og sammentømret virksomhed. Vores særlige RiskPoint-kultur er alpha og omega for os; Vi er på en rejse sammen, hvor vi passer på hinanden samtidig med, at vi har fælles ambition om at være de allerbedste.

Som student bliver du desuden en del af vores Trainee-fællesskab, hvor du er sikret faglig udvikling

Interesseret i stillingen?

Hvis du ønsker at blive en del af vores fantastiske team, så udfyld formularen nedenfor og upload dit CV og motiverede ansøgning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til A&H Manager, Per Sørensen, på mail .

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024

Vi kalder løbende ind til samtaler og forbeholder os retten til at fjerne jobopslaget, når vi har fundet vores rette kollega.

 

Apply Now

Max. file size: 256 MB.
Max. file size: 256 MB.
Drop files here or
Max. file size: 256 MB.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  About the RiskPoint Group

  The RiskPoint Group is one of Europe’s largest Managing General Underwriters (MGUs), providing best in class insurance solutions to businesses and their advisors globally. The RiskPoint Group operates as RiskPoint in Europe and Asia and RP Underwriting in the rest of the world.

  With 230+ employees and 15 locations in Europe, North America, and Asia Pacific, the RiskPoint Group employs expert underwriting and specialized, in-house claims teams within Accident & Health, Transactional Risk, Property & Construction, Renewable Energy, Offshore Upstream, and Liabilities, including Financial Lines, Cyber, and Casualty.

  The RiskPoint Group is a Coverholder with Lloyd’s of London and is backed by a strong panel of well-reputed insurance companies. The RiskPoint Group core values are: trust, openness & honesty, respect & tolerance, drive & dedication as well as being part of a winning team in a competitive environment.

  English