Trainee, Cyber

Vi er klar til at udvikle fremtidens nye Cyber-forsikringsspecialister

Vi søger en dygtig og struktureret studentermedarbejder til vores Cyber team. Teamet hører ind under vores Liabilities afdeling, der består af 59 personer. Liabilities arbejder med forsikringsløsninger til virksomheder inklusiv dækning af bl.a. Ledelsesansvar, Professionelt Ansvar, Kriminalitet, Cyber og Erhvervs- og Produktansvar.

Omkring jobbet

Dit primære fokus vil blive cyberforsikringer, og selvom nøgleordet er forsikring, så vil en interesse for informationssikkerhed være vigtig. Cyberforsikringer dækker en virksomheds økonomiske tab og ansvar ved IT nedbrud heriblandt hackerangreb, hvorfor virksomhedens sikkerhed skal vurderes.

I begyndelsen vil dine arbejdsopgaver være mere administrative, men i takt med du lærer forretningen at kende, er der rig mulighed for at udvide både ansvar og arbejdsopgaver.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Vurdering af informationssikkerhed og risikostyring
 • Juridisk og økonomisk risikoanalyse
 • Tilbudsgivning
 • Policeudstedelse
 • Revision og udvikling af forsikringsbetingelser
 • Løbende administrative opgaver

 

Vi sørger for al nødvendig oplæring, så du behøver ikke at have nogen erfaring indenfor forsikring. Det vigtigste er, at du har viljen og lysten til at lære samt være en del af vores team.

Et godt match for os

Vi er på udkig efter en udadvendt person, som kan yde høj service udadtil mod kunder men også mod eksterne og interne stakeholders i samarbejde med kollegaer.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du foruden dansk også kan tale og skrive engelsk på højt niveau.

 

Desuden forventer vi, at du:

 • Kan arbejde ca. 15-20 timer om ugen
 • Studerer HA(jur.), HA(it.) eller lignende på 2. eller 3. år
 • Har interesse for kontrakter, selskabsret, informationssikkerhed og forsikring
 • Tager ansvar og arbejder selvstændigt og analytisk
 • Er dynamisk og har et godt humør og stort gå-på-mod
 • Har indgående kendskab til Microsoft 365

Vi tilbyder

Du bliver en del af et velfungerende Cyber team på 18 personer med kollegaer i både Danmark, Norden og resten af Europa. Vi samarbejder i høj grad på tværs af landene, så du vil ofte have kontakt med kollegaer i de andre lande – særligt i Norden. Du vil have din daglige gang på vores kontor i København, men rejser et par gange om året indgår også som en del af jobbet. Rejseaktivitet kan vedrøre seminarer, bootcamps, vores årlige kickoff eller blot for at komme tættere på og opleve dagligdagen på kontorerne i de andre lande.

Som studentermedarbejder bliver du desuden en del af vores Trainee-fællesskab, hvor du er sikret faglig udvikling og tilbudt deltagelse i sociale events.

Vi er mere end blot en arbejdsplads. Vi prioriterer sociale events og til trods for, at vi er spredt over 15 lande og har  250+ medarbejdere, så opfatter vi stadig os selv som én stor og sammentømret virksomhed. Den særlige RiskPoint-kultur er alpha og omega for os; vi passer på hinanden og har samtidigt en ambition om at være de allerbedste.

Er du den rette person, kan vi tilbyde dig et sjovt, udviklende og lærerigt job i et sprudlende og dygtigt team samt fleksibel arbejdstid med balance mellem studie og job.

Interesseret i stillingen?

Vi ser frem til at modtage dit CV og motiverede ansøgning. Venligst udfyld formen nedenfor.

Ansøgningsfrist: 15.07.2024.

Vi kalder løbende ind til samtaler.

 

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt Jonas Vedel Rehder, Cyber Underwriter i Liabilities, på

Apply Now

Max. file size: 256 MB.
Max. file size: 256 MB.
Drop files here or
Max. file size: 256 MB.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  About the RiskPoint Group

  The RiskPoint Group is one of Europe’s largest Managing General Underwriters (MGUs), providing best in class insurance solutions to businesses and their advisors globally. The RiskPoint Group operates as RiskPoint in Europe and Asia and RP Underwriting in the rest of the world.

  With 250+ employees and 15 locations in Europe, North America, and Asia Pacific, the RiskPoint Group employs expert underwriting and specialized, in-house claims teams within Accident & Health, Transactional Risk, Property & Construction, Renewable Energy, Offshore Upstream, and Liabilities, including Financial Lines, Cyber, and Casualty.

  The RiskPoint Group is a Coverholder with Lloyd’s of London and is backed by a strong panel of well-reputed insurance companies. The RiskPoint Group core values are: trust, openness & honesty, respect & tolerance, drive & dedication as well as being part of a winning team in a competitive environment.

  English